Seksi e politika, ja historitë e divorceve të politikanëve

I njohur për batutat e shpejta, ish-kryeministri Fatos Nano, vendosi të ndante “mendime” konstruktive për çështjen e femrës me kreun e OKB-së, Kof Ianan. “Kam bërë një herë burg politik, por jam martuar dy herë, kam qenë dhëndër në komunizëm dhe në demokraci”,-thumboi Nano, duke hedhur sytë nga burri me ngjyrë. Për çudinë e Nanos, ai nuk pati asnjë reagim habitës. Sepse kishte të bënte me njeriun që ishte divorcuar dhe martuar pesë herë. Dhe duket se edhe dashuritë dhe ndjenjat e politikanëve shqiptarë janë ndarë në dy botë dhe sisteme të Vazhdoni leximin

Advertisements